The 2018 programme is now past. We will be launching the 2019 programme mid-August.

  • View from Holland Park Avenue
  • View from Holland Park Avenue - Detail
  • View from first floor classroom
  • View from second floor classroom
  • View from third floor classroom
  • View from first floor music classroom
  • View from the Administration Room - Details
  • View of Children Bathrooms
  • View from the Glazed Walkway

156 HPA - La Scuola Italiana A Londra

JT Lab

place
156 Holland Park Avenue, W11 4UH
info_outline
Toilets
The project which features a glazed walkway through the rear courtyard is the conversion of a listed building from residential to school with the redesigning of the inner space to enable a smooth connection between existing and new building

Design

Original design
JT Lab, 2016
Type
Education
Period
Historical/contemporary