The 2019 programme is now past. We will be launching the 2020 programme mid August 2020 (exact date to be confirmed)

  • The View Visitor Centre 2019
  • The View stable courtyard
  • Display boards
  • A view from the balcony

Epping Forest Visitor Centre at Chingford, The View

Freeland Rees Roberts Architects

place
6 Rangers Road, Chingford, E4 7QH
info_outline
Toilets, Parking, Bookshop

Travel Information

train
Nearest train: Chingford
directions_bus
Bus routes: 397
Epping Forest Visitor Centre at Chingford, The View, a visitor centre and museum, was created from an early 20C stable complex. Enjoy its Forest viewing balcony, exhibitions and unique status as gateway into 6000 acres of Forest trails.

Design

Original design
Freeland Rees Roberts Architects, 2012
Type
Public realm/landscape, Museum
Period
Historical/contemporary