• View from the communal gardens
  • Front hall used to be a carriage way
  • Glass box extension provides extra space for the table
  • First floor drawing room opens out onto a green terrace
  • Children's bathroom in the tower
  • Secret door leads to a bathroom

Battersea Townhouse & Studio

spacetime

place
201 Battersea Church Road, Battersea, SW11 3ND
Flooded with natural light, this four storey town house on a restricted fan shaped site provides a live-work space complete with courtyard garden and rooftop terrace for an interior architect and art director couple and their family.

Access

Saturday 22nd

Open 10am–5pm

(max visitors 6)

Sunday 23rd

Open 10am–5pm

(max visitors 6)

Design

Original design
spacetime, 2016
Type
Architectural practice, Residence
Period
Historical/contemporary