The 2018 programme is now past. We will be launching the 2019 programme mid-August.

  • Open and communal ground floor
  • internal gardens and re-landscaped courtyard for staff
  • Cafe pavilion
  • Main entrance
  • Office space on the ground floor
  • casual meeting spaces
  • The Studio: a new recording facility
  • External view of facade as part of White City Place

The Westworks

Allies and Morrison

place
195 Wood Lane, White City Place, W12 7FQ
info_outline
Toilets, Partial disabled access, Full disabled access
The BBC’s previous administrative headquarters. Subtle and radical interventions have refreshed the building, giving it an overall aesthetic uplift and improving functionality for flexible use.

Design

Original design
Scott Brownrigg, 1990
Refurbishment
Allies and Morrison, 2017
Type
Offices
Period
Contemporary