The 2017 programme is now past. We will be launching the 2018 programme in July.

  • View from Trumpington Road
  • First Floor Open Plan (Living, Dining & Kitchen
  • View to Kitchen & Main Staircase
  • View to Stairs to Roof
  • Kitchen
  • Stairs to Roof Detail
  • Stairs to Roof
  • Stairs to First Floor
  • Stairs to Ground Floor
  • Bedroom
  • Reception
  • Handrail Detail
  • Balustrade Detail
  • Bathroom Materials
  • Mind Your Head - Concrete Stairwell
  • Stairs from Roof to First
  • Living Room Area
  • Guest Bedroom
  • Master Bathroom
  • Master Bathroom
  • Concrete Stairwell
  • Dining Area
  • Roof Garden
  • Roof Garden 2

The Science Lab

Made with Volume

place
134, Trumpington Road, E7 9EQ
A 2-storey 1935 former school canteen, science lab and art department that was later used as recording studio. It has now been converted into a 200 sqm 4-bed residence with green roof/terrace including 21 large Crittall windows.

Design

Original design
Made with Volume, 2017
Type
Residence
Period
Inter-war, Historical/contemporary